Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Παπαδημούλης "εκθέτει" Ντάισελμπλουμ...


papadimoulis1Μία... ενδιαφέρουσα παρατήρηση, που αν μη τι άλλο δίνει νέο νόημα στο...
γνωμικό "δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις" έδωσε χθες, με συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ, ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Αναφερόμενος στην επίσκεψη Ντάισελμπλουμ στην Αθήνα και στο γνωστό επεισόδιο του επικεφαλής του Eurogroup με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη, ο Παπαδημούλης υπενθύμισε πως ο Ντάισελμπλουμ, μερικές ώρες πριν έρθει στην Αθήνα, ακύρωσε μία... ιδιωτικοποίηση στην Ολλανδία ως υπουργός Οικονομικών!

«Κάτι που δεν άκουσα στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης είναι ότι ο κ. Ντάισελμπλουμ, λίγες ώρες πριν έλθει στην Ελλάδα να δει την κυβέρνηση, Τσίπρα και Βαρουφάκη, ακύρωσε στην Ολλανδία ως ΥΠΟΙΚ το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων της εταιρείας GASUNI, της εταιρείας φυσικού αερίου με μέτοχο το κράτος, παγκοσμίου εμβέλειας, και των δικτύων αερίου».

"Γιατί πρέπει να ξεπουλάμε τα πάντα σε εταιρείες κρατικού συμφέροντος; Τα περιφερειακά αεροδρόμια, ξέρετε ποιος τα παίρνει; Μια κοινοπραξία Έλληνα πλούσιου με εταιρεία κρατικών συμφερόντων της Γερμανίας. Αυτά αφορούν ανάγκες της χώρας, είναι κομμάτι του προγράμματος", συνέχισε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, που αποδείχθηκε... διαβασμένος...
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.