Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

από τό "Σαλόνι αυτοκινήτου τής Γενεύης"...

Με καλοκαιρινό αέρα η Alfa Romeo στη Γενεύη

 Με καλοκαιρινό αέρα η Alfa Romeo στη Γενεύη
η νέα 4C Spider με τούρμπο μοτέρ και 237 ίππους
H Alfa Romeo κλέβει την παράσταση αυτές τις ημέρες στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης με τη νέα κάμπριο 4C Spider. Το νέο μοντέλο, διαθέτει αναδιπλούμενη οροφή και επιδόσεις που βάζουν φωτιά στην άσφαλτο.
Το ανοιχτό αυτοκίνητο ξεχωρίζει με το υπερελαφρύ  αμάξωμα από ανθρακονήματα, εμπνευσμένο από τα αγωνιστικά της F1. Επίσης, στο αμάξωμα του νέου μοντέλου, οι μηχανικοί χρησιμοποίησαν 10% πιο λεπτό γυαλί για τη μείωση του βάρους κατά 15%.

Το κόκπιτ της 4C Spider είναι εμπνευσμένο από τους αγώνες. Ξεχωρίζουν δύο σπορ δερμάτινα καθίσματα κατασκευασμένα από σύνθετο υλικό, ενώ το δερμάτινο σπορ τιμόνι με paddles αλλαγής ταχυτήτων και τα αλουμινένια πεντάλ τονίζουν το αγωνιστικό πνεύμα της μάρκας.

Το σύστημα των φρένων έχει 4 αεριζόμενους διάτρητους δίσκους, με τετραπίστονες δαγκάνες της Brembo στους μπροστινούς τροχούς. Επίσης, και οι αναρτήσεις με τα διπλά ψαλίδια εμπρός και τα γόνατα ΜακΦέρσον πίσω είναι κατασκευασμένες από υψηλής αντοχής χάλυβα και αλουμίνιο.

Το σπορ ιταλικό μοντέλο κινείται από ένα υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 1.750 κ.εκ. με άμεσο ψεκασμό, intercooler και διπλό συνεχώς μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων. Σε επιδόσεις υπόσχεται τελική ταχύτητα 257 χλμ./ώρα, 0-100 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα.
από tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.