Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Celebrity Equinox, το πλοίο του ατελείωτου πάρτι



ΧΑΝΙΑ. Προερχόμενο από την Κατάνια της Σικελίας κατέπλευσε χθες το πρωί στο λιμάνι της Σούδας το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Celebrity Equinox, το οποίο μεταφέρει 2.707 άτομα που επιζητούν μία πιο οικεία, ιδιαίτερη και εξατομικευμένη εμπειρία. Πρόκειται για gay ζευγάρια και single ομοφυλόφιλους που επιζητούν αυτήν τη μορφή τουρισμού, επιλέγοντας για ολοήμερη παραμονή μεταξύ άλλων την Κρήτη, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Την κρουαζιέρα «Ρώμη-Ιταλία» διοργανώνει η εταιρεία Atlantis, που ειδικεύεται στις κρουαζιέρες για ομοφυλόφιλους και ξεκίνησε στις 15 Αυγούστου από τη Νάπολη της Ιταλίας.
Η κρουαζιέρα είναι sold out και συμμετέχουν σ’ αυτήν άτομα απ’ όλον τον κόσμο, για 10 μέρες γεμάτες ατέλειωτα πάρτι, νέους φίλους και γιορτινή ατμόσφαιρα.
Το γεγονός, που ονομάζεται Atlantis Med Cruise, έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο, αφού προσελκύει άτομα από 53 χώρες και πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε μοντέρνα πλοία, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, σύμφωνα με την εταιρεία. Στην κρουαζιέρα περιλαμβάνεται πρόγραμμα DJ και διασκεδαστές από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.
Το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Equinox, της πολυβραβευμένης εταιρείας διαχείρισης κρουαζιεροπλοίων Celebrity Cruises (μέλους του Ομίλου Royal Caribbean Cruises Ltd.), κατέπλευσε στο λιμάνι της Σούδας για τρίτη φορά μέσα στο 2015 και είναι το μεγαλύτερο που θα προσεγγίσει στο λιμάνι της Σούδας και τον προορισμό των Χανίων για τη φετινή τουριστική περίοδο. Εχει 1.238 άτομα πλήρωμα, δηλαδή περίπου ένα άτομο εξυπηρετεί δύο επιβάτες.
Το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Equinox ανήκει στην κατηγορία των πολυτελών κρουαζιερόπλοιων της μεγάλης κατηγορίας και βραβεύεται συνεχώς για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους επιβάτες του αλλά και για τις τεχνολογικές καινοτομίες που διαθέτει. Το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο, αλλά και όλη η σειρά κρουαζιερόπλοιων της κατηγορίας Solstice Class της Celebrity Cruises, προσφέρουν το μεγαλύτερο διαθέσιμο χώρο ανά επιβάτη και ανέσεις, χωρίς απολύτως κανένα συνωστισμό στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
Αντίστοιχα κρουαζιερόπλοια των ίδιων διαστάσεων (320–330 μέτρων μήκους) φιλοξενούν σχεδόν διπλάσιους επιβάτες και αυτός είναι ένας από τους λόγους της προτίμησης υψηλού εισοδηματικού επιπέδου επιβατών στα κρουαζιερόπλοια της συγκεκριμένης εταιρείας.
Το Celebrity Equinox έχει ανακαινισθεί πρόσφατα δίνοντας έμφαση στην επιπλέον πολυτέλεια των κοινόχρηστων χώρων, καθώς διαθέτει αληθινό γκαζόν στο ανώτερο κατάστρωμα του κρουαζιερόπλοιου για χρήση των επιβατών, πολυτελή εστιατόρια και μπαρ κ.ά.
Μετά τα Χανιά, σήμερα το πρωί, το Celebrity Equinox θα πιάσει Μύκονο, το απόγευμα θα αναχωρήσει για Σαντορίνη, όπου θα παραμείνει έως το βράδυ της Πέμπτης. Την Παρασκευή θα πιάσει Μπόντρουμ, το Σάββατο Κουσάντασι (Εφεσο) και την Κυριακή Κωνσταντινούπολη.
kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.