Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Απουσίες (με νόημα;)...

karamanlis-meimarakis

Σημαντικές απουσίες είχαν τα γαλάζια έδρανα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, χθες στη Βουλή.

Ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής αλλά και...
ο προκάτοχος του Κυριάκου στην ηγεσία της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, απουσίαζαν από την αίθουσα της Ολομέλειας όταν μίλησε ο Πρόεδρος του κόμματος. Προφανώς, η απουσία τους πυροδότησε πολλά σχόλια, τα περισσότερα εκ των οποίων κατέληγαν στο συμπέρασμα ότι η στάση των δύο συνιστά δείγμα δυσφορίας για την μετωπική στάση που τηρεί η νέα ηγεσία έναντι του πρόσφατου γαλάζιου παρελθόντος και της κριτικής που άσκησε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας (και ακραιφνή Καραμανλικό) Προκόπη Παυλόπουλο για όσα είπε περί της ανάγκης η οικονομία και το νόμισμα να υπηρετούν τον άνθρωπο.
Καραμανλής και Μεϊμαράκης έδωσαν, προφανώς, κανονικά το παρών στην ψηφοφορία που διεξήχθη τα μεσάνυχτα ενώ ο πρώην Πρωθυπουργός πέρασε και από το εντευκτήριο όπου και για αρκετή ώρα συνομίλησε με τους, πολλούς, βουλευτές της ΝΔ που έσπευσαν να τον συναντήσουν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι απών από την ομιλία Μητσοτάκη ήταν και ο έτερος πρωην αρχηγός της ΝΔ, ο πρ. Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Ο τελευταίος, όμως, για διαφορετικούς λόγους καθώς εξαιτίας μίας ίωσης ταλαιπωρείτο από πυρετό. Έτσι, εμφανίστηκε στη Βουλή λίγο πριν την ψηφοφορία, ζήτησε να προηγηθεί όπως και έγινε, και επέστρεψε στην οικία του.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.