Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Βάρα κι άλλο Άννα Μισέλ!...



Μια απίστευτη ατάκα εκστόμισε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ, καθώς, εμμέσως πλην σαφώς, εγκάλεσε τους Ευρωπαίους...
γιατί ανέχονται σκανδαλωδώς, όπως δήλωσε, τον ΣΥΡΙΖΑ μιας και έχουν άλλα πιο σοβαρά θέματα που τους απασχολούν.

«Οι Ευρωπαίοι έχουν τα δικά τους θέματα, τα εσωτερικά. Έχουν απέναντί τους το brexit. Έχουν εκλογές στην Ισπανία και δεν θέλουν φασαρίες. Για το λόγο αυτό δείχνουν σκανδαλώδη ανοχή στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί τους εξυπηρετεί» δήλωσε ευθαρσώς η κα Ασημακοπούλου.

Προφανώς, η βουλευτής της ΝΔ, πιστή στο δόγμα Μητσοτάκη (το οποίο και εκείνος διδάχθηκε από την προηγούμενη ηγεσία με συνδετικό κρίκο τον... Άδωνι), θα προτιμούσε η Ευρώπη να ρίξει την ελληνική κυβέρνηση για να επιστρέψει το κόμμα της στην εξουσία.

Όσο δεν το κάνουν αυτοί οι «φίλοι», «εταίροι» (όποτε μας βολεύει) απλά συμμετέχουν στο... σκάνδαλο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛ.

Η κα Ασημακοπούλου, πάντως, τοποθετήθηκε και για το τι θα κάνει το κόμμα της όταν επιστρέψει στην εξουσία.

«Θα διαπραγματευθούμε για να αλλάξει το μείγμα της πολιτικής» δήλωσε και πρόσθεσε ότι «υπάρχουν δαπάνες που μπορούν να κοπούν» χωρίς, βέβαια, να προσδιορίζει ποιες είναι αυτές οι δαπάνες. Πρόσθεσε, ακόμη, ότι ο κ. Μητσοτάκης αν του βάλουν να υπογράψει κάτι με το οποίο δεν συμφωνεί πρόκειται να το κάνει.


Λόγια... αεράτα, δηλαδή, όπως και εκείνα που έλεγε ο κ. Σαμαράς πριν αναλάβει την εξουσία (Ζάππεια και τα συναφή). Λόγια, βέβαια, τα οποία, όπως αποδείχθηκε, δεν απέφυγαν να χρησιμοποιήσουν και οι τωρινοί κυβερνώντες για να μην ξεχνιόμαστε...

Από τη στήλη "Παρασκήνια"
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.