Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Συναυλία την Τετάρτη στην πλατεία του Κάστρου

Συναυλία την Τετάρτη στην πλατεία του Κάστρου
Συναυλία από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Πύργου στο Κάστρο, την Τετάρτη 22 Ιουλίου (ώρα έναρξης 20:30) στα πλαίσια της δράσης "Ο πολιτισμός ταξιδεύει" της οργάνωσης  "Αγονη Γραμμή Γόνιμη".

Η δράση «Ο πολιτισμός ταξιδεύει» είναι συνεπής στο ραντεβού της. Θα διανύσει και πάλι εκατοντάδες μίλια στην καρδιά του χειμώνα για να πραγματοποιήσει 13 δημιουργικά εργαστήρια (hip hop, yoga, pilates, comics, κεραμικής, κοσμήματος, kung fu, κιθάρας, βιολιού, ρομποτικής, κινηματογράφου, κουκλοθεάτρου, δημιουργικής γραφής) και 7 συναυλίες. Τα εργαστήρια θα ολοκληρωθούν στις αρχές του καλοκαιριού, με μια μεγάλη εκδήλωση σε κάθε νησί:

Αντίπαρος, Αστυπάλαια, Απείρανθος, Σχοινούσα, Δονούσα, Κουφονήσια, Θηρασιά, Κίμωλος, Κύθηρα, Λειψοί, Τήλος, Χάλκη, Μύκονος.

 
Η συναυλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη της ΚΔΕΠΠΑΜ. 
ώρα έναρξης 20:30.

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 22/6/2016 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΣΕ ΑΦΙΣΣΑ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΥΚΟΝΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΠΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
    ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΜΙΚΡΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ.

    Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

    ΜΥΚΟΝΟΣ 19/6/2016

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.