Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Τι αξίζει να διαβάσετε σήμερα. Σε τίτλους


tvxs.gr 20:54 | 13 Ιουλ. 2016
1. Άμεση εκδίκαση των δύο υποθέσεων Siemens δρομολογεί πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να αποτραπεί ο κίνδυνος παραγραφής μετά το φιάσκο της χθεσινής αναβολής.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση:
2. «Πρέπει να το παραδεχθούμε. Η εμπειρία του ΔΝΤ στην Ελλάδα δεν ήταν επιτυχημένη», δήλωσε η γενική διευθύντρια του Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Financial Times.
3. Ο Ντέιβιντ Κάμερον παρέδωσε κι επίσημα σήμερα τη σκυτάλη της Μεγάλης Βρετανίας στην Τερέζα Μέι. Ήδη από χθες άρχισε «να τα μαζεύει» από την Ντάουνινγκ Στριτ. Στον τελευταίο του λόγο στο βρετανικό κοινοβούλιο  είπε: «Κάποτε ήμουν το μέλλον». Η Τερέζα Μέι ορκίστηκε ενώπιον της Βασίλισσας Ελισάβετ, έδωσε την πρώτη της ομιλία και είναι πλέον η νέα πρωθυπουργός της Βρετανίας. 
4. Σαν να μην πέρασε μια μέρα από τις εκλογές του Δεκεμβρίου στην Ισπανία καθώς οι κάλπες του Ιουνίου δεν φαίνεται να λύνουν το κυβερνητικό αδιέξοδο. Οι Σοσιαλιστές έκλεισαν σήμερα για άλλη μια φορά την πόρτα του συνασπισμού στο Λαϊκό Κόμμα του Μαριάνο Ραχόι, γράφοντας τους τίτλους της αρχής σε ένα σίριαλ που αναμένεται να έχει πολλά ακόμα επεισόδια…
5. «Όχι εγώ, ο άλλος…». Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για την αποκάλυψη πως η εφημερίδα «Κήρυκας Χανίων», συμφερόντων του επίτιμου προέδρου της ΝΔ, είχε λάβει το 2005 δάνειο 300.000 από την Τράπεζα Πειραιώς για το οποίο δεν επέστρεψε ποτέ ούτε ένα ευρώ.
6. Ένοπλη επίθεση με έναν νεκρό και δυο τραυματίες σημειώθηκε σήμερα στην οδό Ζήνωνος, κοντά στην Ομόνοια. Οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
7. Στην εποχή του Brexit, της κρίσης των ιταλικών τραπεζών και της μεγάλης οικονομικής αβεβαιότητας, οι αγορές μπορεί και να... πληρώνουν τη Γερμανία για να τη δανείσουν.
8. Ένα νέο site βρίσκεται ήδη στον διαδικτυακό «αέρα» και γίνεται το απαραίτητο εργαλείο για όσους αναζητούν δουλειά, ευκαιρίες για υποτροφίες ή μεταπτυχιακά, καθώς και εθελοντική απασχόληση. Και το όνομα αυτού jobby.gr.
9. Unfair, Κώστα Μητρόπουλε - Το σκουφάκι με το «Δ» της Δημοκρατίας σημαίνει πολλά ακόμη για κάποιους σ' αυτόν τον τόπο.
10. Το γκολ του Ούγγρου Ζόλταν Γκέρα είναι το καλύτερο του Euro 2016, σύμφωνα με τους ποδοσφαιρόφιλους. Δείτε και τα άλλα πέντε που συμπληρώνουν το top 5. 
* Γελοιογραφία του Πάνου Μαραγκού για το Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.