Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Προέχει η γρήγορη ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων

Γ. Δραγασάκης: Πρόθεση της κυβέρνησης η ταχεία ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων


Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016 22:36
Ο κ. Δραγασάκης τόνισε την πρόθεση της κυβέρνησης για ταχεία ολοκλήρωση των τρεχουσών διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς ώστε να  δοθεί η δυνατότητα για παροχή επιπλέον ρευστότητας στην αγορά, αλλά και για να προχωρήσει η συζήτηση για την ελάφρυνση του χρέους. 
 INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Το έντονο ενδιαφέρον της κυβέρνησης για την προσέλκυση επενδύσεων, ιδιαίτερα με μακροχρόνιο ορίζοντα, υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος Γιάννης Δραγασάκης στην αντιπροσωπεία της EBRD στο πλαίσιο συνάντησης, ενώ παρουσίασε τα κίνητρα του νέου αναπτυξιακού νόμου και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης.

Ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας Ζαν-Μαρκ Πετερσμιτ Γενικός Διευθυντής για τις χώρες όπoυ δραστηριοποιείται η EBRD και η επικεφαλής του Γραφείου στην Αθήνα Sabina Dziurman, ενημέρωσαν τον Αντιπρόεδρο για την παρουσία της τράπεζας στην Ελλάδα και το εύρος των δράσεων που πραγματοποιεί. Η EBRD υλοποιεί στη χώρα projects συνολικής αξίας 615 εκατομμυρίων ευρώ, με προoπτική το ποσό αυτό να φθάσει τα 800 εκατομμύρια ευρώ στους επόμενους μήνες.
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.