Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Οι ειδήσεις (τής Τρίτης14 Φεβ.) που αξίζει να διαβάσετε σήμερα. Σε τίτλους



1. Το τελικό σχέδιο συμφωνίας: Τι δίνουν οι δανειστές, τι ζητα η Αθήνα. Το μήνυμα που κομίζει ο Μοσκοβισί, η στροφή της Μέρκελ, οι όροι του Ντράγκι. 
2. Συμφωνία χωρίς «ούτε ένα ευρώ περισσότερη λιτότητα» είναι ο στόχος της Αθήνας, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο. «Η αξιολόγηση του προγράμματος της Ελλάδας δεν θα έχει ολοκληρωθεί έγκαιρα για το προσεχές Eurogroup στις Βρυξέλλες», δήλωσε από την πλευρά του ο Γερούν Ντάισελμπλουμ.
3. Αρένα έγινε το εφετείο στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Χρυσαυγίτης ρώτησε την Μάγδα Φύσσα «Που είναι ώρα ο Παύλος;». Αντιδράσεις για τη στάση της αστυνομίας, δηλώσεις των κομμάτων.
4. Ούτε λέξη για την ταμπακιέρα από την ΑΕΠΙ στην λακωνική ανακοίνωση που ανάρτησε στη σελίδα της στο fb μετά το σάλο αντιδράσεων για το σκάνδαλο που έφερε στο φως το Tvxs.gr. Επιστολή έστειλε σήμερα ο Σταύρος Ξαρχάκος στον πρωθυπουργό, ζητώντας του να αναλάβει προσωπικά πρωτοβουλία για την εξυγίανση της.
5. Τη δέσμευσή του πως ως πρωθυπουργός θα προχωρήσει άμεσα σε συγκεκριμένο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, μετέφερε σε Γερμανούς επιχειρηματίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
6. Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ στον Γιάννο Παπαντωνίου και στη σύζυγό του, Σταυρούλα Κουράκου, από τον Άρειο Πάγο για την ανακριβή δήλωση Πόθεν Έσχες. 
7. Εμπνευσμένη από τον Ντόναλτ Τραμπ η νέα ταινία του Λαρς φον Τρίερ, «The House That Jack Built» που παρακολουθεί έναν κατά συρροή δολοφόνο.
8. Προβληματικές οι 6 στις 10 δηλώσεις πόθεν έσχες των βουλευτών. 
9. Πως ο Άγιος Βαλεντίνος κέρδισε ερωτευμένους και... ειδωλολάτρες. 
10. Κεν Λόουτς: «Σταθείτε στο πλευρό των λαών» προέτρεψε τους κινηματογραφιστές και τα «έψαλε» στις κυβερνήσεις.
* Σκίτσο του Αρκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.