Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Επανεξελέγη ο Καπράλος...

στην προεδρία της ΕΟΕ...
Ο Σπύρος Καπράλος επανεξελέγη πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ύστερα από μια ημέρα και μια διαδικασία… θρίλερ.

Οι αρχαιρεσίες στην ΕΟΕ πραγματοποιήθηκαν απόντος του έτερου υποψηφίου, Ισίδωρου Κούβελου, ο οποίος είχε εισαχθεί στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Ο Λάμπης Νικολάου, που είχε οριστεί από τη ΔΟΕ προεδρεύων της Επιτροπής, ενημέρωσε για την πρόθεσή του να αναβάλλει τις εκλογές, όμως η πλευρά του κ. Καπράλου προχώρησε στη σύγκληση της ολομέλειας, που εξέλεξε νέο προεδρεύοντα σύμβουλο τον πρόεδρο της Παύλο Κανελλάκη ο οποίος και ξεκίνησε τη διαδικασία.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν 14-0 για τον Σπύρο Καπράλο, ο οποίος επιβεβαίωσε έτσι τα προγνωστικά που τον έφερναν οριακά νικητή με 14-13.

Πρώτος αντιπρόεδρος εξελέγη ο κ. Καννελάκης (πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σκοποβολής). Να σημειωθεί πάντως ότι η πλευρά του κ. Καπράλου γνωστοποίησε ότι δεν αναγνωρίζει τη διαδικασία.

Ο νικητής στηρίχθηκε από την κυβέρνηση και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ ο έτερος υποψήφιος από τη Νέα Δημοκρατία και τον Βαγγέλη Μαρινάκη...


naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.