Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Τσακαλώτος-Αχτσιόγλου πάνε εκτάκτως στις Βρυξέλλες


plirofories-gia-metabasi-tsakalwtou-stis-brukselles




Εκτάκτως σπεύδει στις Βρυξέλλες ο Ευκ. Τσακαλώτος και η Ε. Αχτσίογλου, προκειμένου να βρεθεί η "χρυσή τομή" με τους δανειστές μέχρι το Eurogroup της Παρασκευής

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνουν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, η Εφη Αχτσιόγλου και ο Γιώργος Χουλιαράκης προκειμένου να διαβουλευθούν με τους Θεσμούς και να επιτευχθεί κάποια πρόοδος μεχρι το Eurogroup της Μάλτας την ερχόμενη Παρασκευή.
Πηγές του υπουργείου Οικονομικών σχετικά με το ζήτημα αναφέρουν οτι δεν γνωρίζουν κάτι για μετακίνηση υπουργού. Κοινοτικες πηγές, ωστόσο, επιβεβαιώνουν οτι θα υπάρξουν διαβουλεύσεις στις Βρυξέλλες.
Την ίδια στιγμή στο Πρόγραμμα Διαύγεια αναρτήθηκε απόφαση για την μετακίνηση της Εφης Αχτσιόγλου από αύριο, Τρίτη μέχρι τις 6/4.
Σημειώνεται ότι στις 9 Φεβρουαρίου του 2017 όταν είχαν κυκλοφορήσει αντίστοιχες φήμες για μετάβαση του κ. Τσακαλώτου στις Βρυξέλλες, το υπουργείο δεν ειχε επιβεβαιώσει τοτε τη σχετική φημολογία, παρά το γεγονός πως μια ημέρα μετά ο υπουργός Οικονομικών βρέθηκε στην πρωτεύουσα του Βελγίου. 
thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.