Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Κέντρο Υγείας Μυκόνου: γιατί στοχοποιείται η σημερινή διοίκηση για παλιές αμαρτίες;

Κέντρο Υγείας Μυκόνου: γιατί στοχοποιείται η σημερινή διοίκηση για παλιές αμαρτίες;
-ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟ Κ.Υ.ΜΥΚΟΝΟΥ.
-ΣΚΟΠΙΜΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ κ.ΝΤΙΝΑ ΣΑΜΨΟΥΝΗ. ΓΙΑΤΙ;

ΑΙΣΘΗΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΕ ΧΡΟΝΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ
Σε όλους εμάς που παρακολουθούμε την πορεία του Κέντρου Υγείας με ειλικρινές ενδιαφέρον  είναι ξεκάθαρο ότι στο ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΥΚΟΝΟΥ κάτι καλό συμβαίνει!
Αξιοσημείωτες αλλαγές παρατηρούνται και δίνονται λύσεις σε απροσπέλαστες  χρόνιες δυσκολίες  και ελλείψεις με αποτέλεσμα να έχει βελτιωθεί αισθητά η λειτουργία του και κατ’ επέκταση  η εξυπηρέτηση του κόσμου. 


-ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ κ.ΣΑΜΨΟΥΝΗ ΚΑΙ ΩΣ ΚΙΝΗΣΗ
ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Όλα αυτά δεν έγιναν από μόνα τους ούτε τυχαία. Κάποιος έστειλε έγγραφα, έτρεξε, άνοιξε κλειστές πόρτες, επέμεινε, εκμεταλλεύτηκε μεταρρυθμίσεις και νέες προσλήψεις στην Υγεία, κυνήγησε ευκαιρίες.
Κάποιος παρακάλεσε για την εύρεση στέγης, σε μια εποχή που το στεγαστικό αποτελεί το μεγαλύτερο ίσως κοινωνικό ζήτημα στο νησί. Και αυτός δεν είναι άλλος από την πρόεδρο της διοικούσας κ. Ντίνα Σαμψούνη. 
Φαίνεται λοιπόν ότι η θετική πορεία του Κέντρου Υγείας του νησιού  δυσαρεστεί κάποιους που δεν διστάζουν να σπιλώσουν ανθρώπους ακόμη και αν αυτοί αποδεδειγμένα εργάζονται ευσυνείδητα.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε να συνεχίσει η θετική αυτή πορεία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΜΥΚΟΝΟΥ  και με την τεράστια  αυταπάρνηση της διοίκησης, του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού  να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις τεράστιες ανάγκες της Μυκόνου με τους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες, ανάγκες που απαιτούν την λειτουργία δημόσιου νοσοκομείου και  που τελικά αντιμετωπίζονται από μια μικρή δομή επιπέδου Κέντρου Υγείας.

Για την ΚΕΠοΜ
Η Επικεφαλής και ΔΣ του Δήμου Μυκόνου
Άννα Καμμή

Ολόκληρο τό δημοσίευμα τής Κ.Ε.Πο.Μ. θά τό διαβάσετε : ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.