Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Κυριάκος ερωτάται από Αντώναρο...

Αντώναρος: Τι έχει να φοβηθεί ο Μητσοτάκης...
...και δεν δέχεται το debate;...
Την επικαιρότητα σχολιάζει για μία ακόμα φορά ο Ευάγγελος Αντώναρος μέσα από το facebook, ενώ με την ανάρτησή του καταφέρεται εναντίον του...
Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ αναφέρει:

«Το να ζητάει ένας πολιτικός αρχηγός να γίνουν εκλογές μία μέρα μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης απο τη Βουλή αποδεικνύει δύο πραγματα: 1. Πόσο μονοσημαντα εμμονικός είναι και με έλλειψη πολιτικής φαντασίας και 2. Πόσο λίγο σέβεται τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Αλλωστε με την ίδια ελάχιστα πειστική τακτική αποφεύγει να απαντησει στην προκληση/προσκληση Τσίπρα για τηλεοπτική συζήτηση για τις Πρέσπες: Αν είναι τόσο σίγουρος ο Κυριακος Μητσοτάκης για την πειστικότητα των επιχειρημάτων του, τι έχει να φοβηθει; Αλλά μαλλον ξέρει και ο ίδιος ότι ο πολιτικός του λόγος συνήθως δεν πείθει».

Evangelos Antonaros
2 ώρες πριν
Το να ζητάει ένας πολιτικός αρχηγός να γίνουν εκλογές μία μέρά μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης απο τη Βουλή αποδεικνύει δύο πραγματα: 1. Πόσο μονοσημαντα εμμονικός είναι και με έλλειψη πολιτικής φαντασίας και 2. Πόσο λίγο σέβεται τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Αλλωστε με την ίδια ελάχιστα πειστική τακτική αποφεύγει να απαντησει στην προκληση/προσκληση Τσίπρα για τηλεοπτική συζήτηση για τις Πρέσπες: Αν είναι τόσο σίγουρος ο Κυριακος Μητσοτάκης για την πειστικότητα των επιχειρημάτων του, τι έχει να φοβηθει; Αλλά μαλλον ξέρει και ο ίδιος ότι ο πολιτικός του λόγος συνήθως δεν πείθει.
85
2
8


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.