Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Νίκος Μπίστης, ένας σύγχρονος Αριστοφάνης

Οι παλαιότεροι αναγνώστες της Παραπολιτικής θα γνωρίζουν ότι τρέφω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στον γενάρχη της ελληνικής Κεντροαριστεράς Νίκο Μπίστη κι ότι κάποιες φορές τα εγκωμιαστικά σχόλια μου γι'αυτόν δεν είναι αντικειμενικά.
Τους ζητώ για ακόμα μια φορά συγγνώμη καθώς ούτε και σήμερα δεν θα μπορέσω να αποφύγω τον πειρασμό και θα αποθεώσω αυτόν τον σπουδαίο άνδρα ο οποίος σε γκρίζους καιρούς μας προσφέρει στιγμές γέλιου.
Ο Νίκος ο Μπίστης λοιπόν, έγινε χθες ο πρώτος άνθρωπος στην Ιστορία ο οποίος κατέταξε προσωπικά τον Ευάγγελο Βενιζέλο στις «υγιείς πολιτικές δυνάμεις» της χώρας, σχολιάζοντας τις έντονες αποδοκιμασίες εις βάρος του υπουργού Εξωτερικών της κυβέρνησης Σαμαρά.

Απολαύστε τον:

Δεν χρειάζονταν τα χθεσινά έκτροπα για να γίνει κατανοητό ότι η εμμονή στο " όλο ΠΑΣΟΚ" είναι αντιαισθητική και- κυρίως- πολιτικά αντιπαραγωγική. Ένα δρόμο έχουν ο Β. Βενιζέλος και οι υγιείς δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ: να συμβάλουν ισότιμα στην δημιουργία μιας νέας, μεγάλης ( ευρύτερης από την Ελιά) Δημοκρατικής Παράταξης. Προϋπόθεση: διαζύγιο με τις δυνάμεις του αναχρονισμού και άμεση συγκρότηση της Πολιτικο- οργανωτικής Επιτροπής που θα οργανώσει το Συνέδριο της Παράταξης. Αυτή θα διαμορφώσει τις πολιτικές θέσεις,θα κανονίσει την εκπροσώπηση, κανονικό μητρώο μελών.. με δυό λόγια τα πάντα. Προσκλητήριο σε όσους θέλουν και ξεκινάμε αμέσως. Αλλιώς η πορεία είναι προδιαγραμμένη και μοναχική.

Μίλησε στην καρδιά και στο μυαλό του μέσου Έλληνα. Βλέπεις δηλαδή τον Βενιζέλο και λες «να ένας υγιής πολιτικός». Μπράβο του...
parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.