Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Σταθάκης: Ψέμα ότι είμαι ιδιοκτήτης 37 σπιτιών...


Δε μπορώ να αποφύγω το MEGA ψέμα των ημερών...
Απάντηση στη Βουλή για τα ακίνητα που δεν περιλαμβάνει στο πόθεν έσχες του 2012 έδωσε ο υπουργός Οικονομίας επισημαίνοντας δεικτικά ότι...
είναι τόσο μικρή η συμμετοχή του που για τα περίπου 30 αγροτεμάχια πληρώνει συνολικά ΕΝΦΙΑ 37 ευρώ.
Μάλιστα έκανε λόγο για «μέγκα ψέμα», ενώ δεν σχολίασε το θέμα με τις καταθέσεις που βρίσκονταν σε λογαριασμό της μητέρας του στον οποίο εμφανιζόταν ως συνδικαιούχος μαζί με τον αδελφό του.
Όπως είπε ο κ. Σταθάκης, τα αγροτεμάχια ανήκουν στην σύζυγό του και βρίσκονται στην ορεινή Κορινθία και Αρκαδία. «Αυτά τα αγροτεμάχια που είναι στα δικαστήρια από το 2004 έγιναν ακίνητα και σπίτια κατά το μέγκα ψέμα», ανέφερε και διάβασε όλο τον κατάλογο με τον ΕΝΦΙΑ που πληρώνει για κάθε ακίνητο. Πρόκειται για ποσά από 0,08 ευρώ έως 2,04 ευρώ και συνολικά είναι 37 ευρώ. «Δεν τα δήλωσα το 2012, διότι δεν ήξερα κατ’ αρχήν δεν ήξερα αν έπρεπε να τα δηλώσω. Δεν θα έμπαινα στον κόπο να το διορθώσω αν δεν το οικειοποιείτο η Ν.Δ. για να κάνει μία επίθεση εναντίον μας περί ηθικής και Αριστεράς», υπογράμμισε ο κ. Σταθάκης και επεσήμανε ότι αυτά τα 3 – 4 χρόνια «έχουν ψάξει τα πάντα και δεν έχουν βρει τίποτα. Το παραμικρό ψεγάδι».
Ο υπουργός Οικονομίας υπενθύμισε πως «είναι γνωστό ότι ανήκω σε ευκατάστατη οικογένεια που δραστηριοποιείται 80 χρόνια στη ναυτιλία. Την ξέρουν οι πάντες στη Ν.Δ. και ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. έχει κάνει δηλώσεις για την οικογένειά μου. Ντρέπομαι που διολισθαίνουν κάποιοι στη ΝΔ».
«Έχω τέσσερα ακίνητα, τρία από κληρονομιά. Τα τέσσερα δεν είναι ούτε 34, ούτε 44» υπογράμμισε.
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.