Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Αλλάζει... σενάρια ο εκδότης του ΔΟΛ...

γάτα

Στο σενάριο... της γάτας Ιμαλαΐων, ο κ. Ψυχάρης εμφανίζεται ως ο «ιστορικός εκδότης» που ποτέ δεν ζητάει τίποτα από κανένα και ότι αντιθέτως οι άλλοι, δηλαδή οι σπουδαίοι παράγοντες του τόπου και οι πολιτικοί, του ζητούν και αυτός μένει αδιάφορος ως βράχος ηθικής.

Το τι ζητούσαν, υποτίθεται, από τον «ιστορικό εκδότη», ήδη από το 2012, το ανερχόμενο τότε κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας (ο οποίος «λαχταρούσε την εξουσία»), περιγράφεται σήμερα συνοπτικά στα «ΝΕΑ». Ο κ. Τσίπρας, λένε τα «ΝΕΑ», ήθελε τελικά να τοποθετήσει τον Βασίλη Μουλόπουλο στη θέση του διευθυντή των «Νέων», πρόσωπο το οποίο ο ΔΟΛ θεωρεί «πατρική φιγούρα» πλάι στον ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ -και όχι τον Γιάννη Ρουμπάτη, όπως είχε περιγραφεί στο σενάριο του «Βήματος» της περασμένης Κυριακής... με τις γαλλικές γάτες.

Τα άλλα σενάρια που αναπτύχθηκαν από τον κ. Ψυχάρη στο «Βήμα» τις προηγούμενες βδομάδες -και στα οποία έχουν ήδη «φωτογραφηθεί»  χωρίς ονόματα άλλοι πρωταγωνιστές - για τη δήθεν επιδίωξη εκ μέρους του Αλέξη Τσίπρα της αλλαγής και της προώθηση συγκεκριμένων δημοσιογράφων και στελεχών στον ΔΟΛ και στο MEGA, όπως και το ότι ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκε... με φορτικό τρόπο να χαρίσει τα δάνεια του ιστορικού εκδότη, αποσύρονται;

Κατά τους δημοσιογράφους του κ. Ψυχάρη, ο εκδότης έκανε αντίσταση και δεν ενέδωσε ποτέ στις δελεαστικές προτάσεις του κ. Τσίπρα να του χαρίσει τα δάνεια του, και τώρα εκτυλίσσεται το εκδικητικό και αποτρόπαιο Σχέδιο Β' του ΣΥΡΙΖΑ (το οποίο είναι ίδιο και απαράλλαχτο με εκείνο του Ερντογάν που έκλεισε τη «Ζαμάν»): «Όσα ΜΜΕ δεν κατόρθωσε συναινετικά να ξεδοντιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, θέλει τώρα απλώς να τα κλείσει», γράφουν με σιγουριά τα ΜΜΕ του ΔΟΛ.

Μα σοβαρά, τα πιστεύουν αυτά που λένε;


Δημήτρης Τρίμης
 efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.