Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Να χάνεις από κορίτσι…

Να χάνεις από κορίτσι… 
Όταν ο Ντόναλντ Τραμπ χάνει την ψυχραιμία του γιατί θα χάσει από ένα θηλυκό
Ως τώρα λέγαμε ότι θα χάσει ο Τραμπ τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ γιατί είναι ασυνάρτητος. Λέγαμε ότι θα τις...
χάσει γιατί είναι ακροδεξιός. Λέγαμε ότι θα τις χάσει γιατί δεν καταλαβαίνει από πολιτική και υποκύπτει στη μία γκάφα μετά απ’ την άλλη. Λέγαμε ότι θα τις χάσει γιατί κατάφερε να πλακωθεί με ένα σωρό Ρεπουμπλικάνους και δεν πρόκειται να τον στηρίξουν τον προσεχή Νοέμβριο. Και δίκιο είχαμε, μιας και ο Ντόναλντ υποχωρεί καθημερινά στις μετρήσεις. Τώρα ωστόσο ήρθε ένας ακόμη παράγοντας, ένας εξαιρετικά κρίσιμος παράγοντας να αφαιρέσει ακόμη περισσότερες ελπίδες από τον Τραμπ. Το γεγονός ότι απέναντί του στέκει ένα κορίτσι!

Εντάξει, το ξέραμε ότι η Χίλαρι είναι γένους θηλυκού. Όσα κι αν έχουν γραφτεί ή ειπωθεί για το ποιόν της, το συγκεκριμένο γεγονός δεν σκέφτηκε κανείς να το αμφισβητήσει. Αλλά είναι η επισήμανση που δίνει ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα στο φύλο της Κλίντον και το καθιστά πολιτικό όπλο. Μια επισήμανση που ήρθε από την αντίπαλό της ιδεολογικά αλλά σύμμαχο της προεκλογικά Γερουσιαστίνα των Δημοκρατικών Ελίζαμπεθ Γουόρεν. Με αφορμή τον ισχυρισμό του Τραμπ ότι η έτσι και πάρει την προεδρία η Χίλαρι θα καταργήσει την οπλοκατοχή στις ΗΠΑ. Εκτός κι αν προλάβουν οι κάτοχοι όπλων να τις μπουμπουνίσουν καμιά στο δόξα πατρί…

Δεν το είπε έτσι ακριβώς, λέει πλέον ο ίδιος. Αστειευόταν, εννοούσε ότι θα την «καθαρίσουν» με τη δύναμη της ψήφου τους, παρεξηγήθηκε ο δόλιος, του την πέσανε αδίκως γιατί τα λέει χύμα και τσουβαλάτα. Δικαιολογίες για μικρά παιδιά και χοντροκέφαλους ψηφοφόρους. Όπως και να έχει το πράγμα, βγήκε η Γουόρεν με ένα τουί και τον έκανε μία χόρτα αλάδωτα τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων. Βάζοντας στο παιχνίδι τον παράγοντα «φύλο» και τις παραφυάδες του και ανεβάζοντας τον προεκλογικό πυρετό. Με δικά της λόγια:

Ο Τραμπ απειλεί τη ζωή της Χίλαρι γιατί είναι ένας αξιοθρήνητος δειλός και γιατί δεν μπορεί να χωνέψει το γεγονός ότι θα χάσει από ένα κορίτσι.

Αυτό και τέλος! Ξέρεις τι θα πει να αντιμετωπίζεις σε όλη σου τη ζωή τις γυναίκες ως δοχεία νυκτός και ξαφνικά να έρχεται ένα θηλυκό και να σε αφήνει πίσω δέκα και παραπάνω μονάδες στις δημοσκοπήσεις; Να την στηρίζουν Ρεπουμπλικάνοι με χρόνια και ζαμάνια στο κόμμα, ενώ εσένα σε εγκαταλείπουν Γερουσιαστές, Βουλευτές και στελέχη; Να την αγαπούν τα media όλων των ειδών, ενώ εσένα σου έχουν απομείνει μόνο κάτι θλιβερές προσωπικότητες στην τουίτα; Να την στηρίζουν τα θηλυκά ρε γαμώτι, κόντρα σε εσένα που είσαι τόσο γοητευτικός και τόσο δισεκατομμυριούχος; Θλίψη, κατήφεια, μαυρίλα και απώλεια ψυχραιμίας οριστική. Επειδή δεν θα χάσεις απλώς τις εκλογές, αλλά θα τις χάσεις από ένα κορίτσι. Ένα κορίτσι, το ξαναγράφω. Έτσι είναι όμως κι αν μπορείς χώνεψέ το. Αν δεν μπορείς, φέρτε το κασάκι με τις σόδες στον κύριο. Κερνάω εγώ!...

Χρήστος Ξανθάκης

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.