Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Τι απαντά ο Π. Σκουρλέτης για την αγωγή της Eldorado

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνει ότι «όπως ο κ. Ράιτ είναι ελεύθερος να ασκεί τα δικαιώματα που του παρέχει η ελληνική έννομη τάξη, έτσι και ο υπουργός έχει το δικαίωμα, κατά την άσκηση των καθηκόντων του, να διατυπώνει πολιτικές εκτιμήσεις, αλλά και την υποχρέωση να προστατεύει το δημόσιο συμφέρον».
 SOOC/Alexandros Michailidis
«Ο υπουργός έχει το δικαίωμα να διατυπώνει πολιτικές εκτιμήσεις και να την υποχρέωση να προστατεύει το δημόσιο συμφέρον», απαντά το υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος στην Eldorado Gold με αφορμή την πρόθεση του επικεφαλής της Πολ Ράιτ να καταθέσει αγωγή σε βάρος του Πάνου Σκουρλέτη.  Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνει ότι «όπως ο κ. Ράιτ είναι ελεύθερος να ασκεί τα δικαιώματα που του παρέχει η ελληνική έννομη τάξη, έτσι και ο υπουργός έχει το δικαίωμα, κατά την άσκηση των καθηκόντων του, να διατυπώνει πολιτικές εκτιμήσεις, αλλά και την υποχρέωση να προστατεύει το δημόσιο συμφέρον».
Υπενθυμίζεται ότι ο επικεφαλής της Eldorado Gold προανήγγειλε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη μετά τις κατηγορίες του κ. Σκουρλέτη, περί σορταρίσματος της μετοχής της καναδικής πολυεθνικής.
 

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.