Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Στέλιος Κούλογλου: Η διπλή εξαφάνιση της Ντόρας Μπακογιάννη

Το μήνυμα
tvxs.gr 15:32 | 09 Μάιος. 2016
Τελευταία ανανέωση 22:24 | 09 Μάιος. 2016
Πολιτική χαρακτήρισε την «διπλή εξαφάνιση» - όπως την αποκάλεσε - της Ντόρας Μπακογιάννη από την ψηφοφορία για το ασφαλιστικό αλλά και της είδησης αυτής από τα ΜΜΕ, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΤ3, ο Στέλιος Κούλογλου σημείωσε: «έχουμε σήμερα για παράδειγμα τη διπλή εξαφάνιση της κ. Ντόρας Μπακογιάννη. Η κα. Μπακογιάννη ήταν χθες στη συζήτηση για το ασφαλιστικό, μετά έφυγε. Αυτή ήταν μια πολιτική κίνηση. Διαφορετικά θα μπορούσε να στείλει μια επιστολή, αν είχε λόγους, να φύγει στην οποία να αναφέρει την πρόθεσή της να ψηφίσει σύμφωνα με την πολιτική της ΝΔ». 
«Αυτή η πολιτική κίνηση έγινε γιατί οι σοβαροί κύκλοι της ΝΔ γελάνε με την πολιτική που έχει υιοθετήσει ο κ. Μητσοτάκης. Μια πολιτική αντιπολίτευσης που βγαίνει από τα αριστερά στην κυβέρνηση. Ιδιαίτερα στην Ευρώπη και στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό κόμμα βλέπουν πάλι ένα κλίμα δημαγωγίας και λαϊκισμού, τα «Ζάππεια» σε επανάληψη, και κανένα κόμμα να μην μαθαίνει από το προηγούμενο» τόνισε ο ευρωβουλευτής και πρόσθεσε: 
«Αυτό όμως που μου κάνει μεγάλη εντύπωση είναι ότι έχει αποσιωπηθεί και το γεγονός της εξαφάνισης της κυρίας Μπακογιάννη από τα ΜΜΕ. Η αρνητική αίσθηση και οι επιπτώσεις των μέτρων σε αρκετό βαθμό ενισχύονται λοιπόν από τα πολιτικά παιχνίδια που παίζουν τα ΜΜΕ. Τόσο ισχυρά παιχνίδια που μπορούν να «εξαφανίσουν» μια μεγάλη πολιτικό μιας παράταξης όταν αυτή λέει ή κάνει πράγματα που δεν αρέσουν. Πριν τις εκλογές είχαμε τα ίδια ΜΜΕ να λένε ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει η Δευτέρα Παρουσία». 
* Αργά σήμερα το βράδυ το γραφείο της κυρίας Μπακογιάννη επικοινώνησε με το tvxs.gr για να διευκρινίσει ότι εκείνη αποχώρησε από την ψηφοφορία γιατί αισθάνθηκε αδιαθεσία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.