Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Οι ειδήσεις που αξίζει να διαβάσετε σήμερα. Σε τίτλους

tvxs.gr 21:09 | 17 Ιουν. 2016
Τελευταία ανανέωση 21:10 | 17 Ιουν. 2016
1. Αγωνία τέλος για τους υποψηφίους. Σήμερα το μεσημέρι αναρτήθηκαν στα σχολεία όλης της χώρας οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων. 
 
2. Ο ESM έδωσε το πράσινο φως για την εκταμίευση της δόσης
3Νεοναζιστής ο δολοφόνος της Τζο Κοξ, η οποία δεχόταν απειλητικά μηνύματα. Σήμερα, πλάι - πλάι ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον και ο αρχηγός των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν απέτισαν φόρο τιμής στη μνήμη της. Αλλά και ένα... Γράμμα από το Λονδίνο: Άραγε τι παραπλανητικά στοιχεία για το δημοψήφισμα θα μας προσφέρουν αύριο;
4Εισαγγελική έρευνα για τις δηλώσεις Πολάκη κατά των δικαστικών. Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση και από τους δικαστές, οι οποίοι ζήτησαν παρέμβαση Παυλόπουλου. Αναδίπλωση Πολάκη. 
5. Η «προίκα» του επικαιροποιημένου Μνημονίου. Τέσσερις θερινές εκκρεμότητες -«μικρές» κατά τον Γερούν Ντάισελμπλουμ, αλλά μάλλον θερμές πολιτικά- τρεις «ουρές» στο ασφαλιστικό και στα ειδικά μισθολόγια κι ένα μπαράζ ιδιωτικοποιήσεων. 
6Απλή αναλογική προτείνει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Εκλογικός νόμος και αναθεώρηση Συντάγματος στην Κεντρική Επιτροπή, 25 και 26 Ιουνίου. 
7. Σύναξη στη Βιέννη: Δημοψηφίσματα για έξοδο από την ΕΕ παντού θέλουν οι ακροδεξιοί. 
8. Έως και τους 41 βαθμούς Κελσίου θα φτάσει τις επόμενες μέρες ο υδράργυρος. Ποιές συμβουλές δίνουν οι γιατροί για την αντιμετώπιση του. Ανοίγουν 8 κλιματιζόμενες αίθουσες στην Αθήνα λόγω καύσωνα. 
9. Πέντε χρόνια φυλακή σε 94χρονο φρουρό του Άουσβιτς. Μία από τις τελευταίες -όπως φαίνεται- δίκες στη Γερμανία που αφορούν εγκλήματα της ναζιστικής περιόδου.
10. Θερινό σινεμά: Δεκατέσσερις διαχρονικές ταινίες στο «Σινεμά με Θέα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.