Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Τί αξίζει να διαβάσετε σήμερα. Σε τίτλους


tvxs.gr Τελευταία ανανέωση 21:19 | 16 Ιουν. 2016
1. Σοκαρισμένη η Βρετανία: Πέθανε η βουλευτής των Εργατικών Τζο Κοξ μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε την Πέμπτη, από άνδρα ο οποίος τη μαχαίρωσε και την πυροβόλησε. Οι δυο καμπάνιες, υπέρ της παραμονής στην ΕΕ και υπέρ του Brexit, πάγωσαν για σήμερα Πέμπτη όλες τις δραστηριότητές τους καθώς εξετάζεται αν το τραγικό συμβάν είχε σχέση με την πόλωση που επικρατεί στη χώρα σχετικά με το δημοψήφισμα. Ποιά ήταν η Τζο Κοξ, για τη δολοφονία της οποίας όλοι οι βρετανοί πολιτικοί δηλώνουν θλιμμένοι. Αλλά και ο κυνισμός των αγορών σε ένα γράφημα.

2Nέα μέτρα στα εργασιακά ζητά το ΔΝΤ. Τζέρι Ράις: Έως το τέλος του χρόνου η απόφαση για συμμετοχή στο ελληνικό πρόγραμμα. 
3. Οι ΥΠΟΙΚ της ευρωζώνης έδωσαν το πράσινο φως για την εκταμίευση της δόσης
4. To σχέδιο Τσίπρα για την ανάπτυξη. Με  πρόταγμα την πάσει δυνάμει στροφή στην ανάπτυξη και με πρώτο στόχο τη μείωση της ανεργίας στο μισό έως το 2021, ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε απόψε στο Μουσείο της Ακρόπολης το σχέδιό του για την ανάκαμψη της χώρας.
5Πολιτικό μήνυμα από τον ESM: Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλη περίοδο αβεβαιότητας. Η ετήσια έκθεση για την ελληνική οικονομία. 
6. Τα στατιστικά των Πανελλαδικών: Συνωστισμός στις μεσαίες βαθμολογίες. Αύριο, Παρασκευή θα αναρτηθούν στα σχολεία οι βαθμολογίες για περίπου 80.000 υποψήφιους, οι οποίοι από το μεσημέρι θα έχουν πρόσβαση στους βαθμούς τους και διαδικτυακά.
7. Με εντολή εισαγγελέα δεσμεύονται οι λογαριασμοί Βγενόπουλου για εικαζόμενη φοροδιαφυγή ύψους 200 εκ. ευρώ. Τι απαντά ο ίδιος. 
8Αύξηση κατά 80% παρουσιάζει η κατάθλιψη στην Ελλάδα. Τα στοιχεία προκύπτουν από έρευνα για την υγεία του πληθυσμού της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής και αφορούν το 2014.
9. To Τvxs προτείνει: Οι καλύτερες ταινίες της νέας εβδομάδας
10. Αλλά και ... Η γιαγιά που κάνει τις πιο ευγενικές αναζητήσεις στη Google. Η 86χρονη May Ashworth, οι τρόποι ενός καιρού ξεχασμένου και οι ευχαριστίες της Google.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.