Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Οι ειδήσεις που αξίζει να διαβάσετε σήμερα. Σε τίτλους


2. «Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βρίσκεται σε επαφή με την Παγκόσμια Τράπεζα και προκειμένου να εξεταστεί η πιθανότητα ενός δανείου προς την Ελλάδα» επιβεβαίωσε σήμερα η Ανίκα Μπράιτχαρτ, εκπρόσωπος Τύπου του επιτρόπου Οικονομικών, Πιερ Μοσκοβισί παραπέμποντας σε σημερινές δηλώσεις του ίδιου από το Παρίσι. 
3. Και όχι μόνο σε δίνη εσωστρέφειας και πάλι η ΝΔ μετά τις βολές Μεϊμαράκη, αλλά διευρύνεται το ρήγμα στην αξιωματική αντιπολίτευση: Βόμβες από Κατερίνα Παπακώστα
4. Έρχονται τα ιδιωτικά αποτεφρωτήρια. Ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Άννας Βαγενά, προανήγγειλε νομοθετική ρύθμιση με την οποία θα επιτρέπεται σε ιδιώτες να έχουν αποτεφρωτήρια. Και... Η συγκίνηση της Άννας Βαγενά για τον Λουκιανό [Βίντεο]. 
5. Δείτε τις αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού των συντάξεων.
6. Εντόπισαν παρασκευαστήριο ναρκωτικών για… τζιχαντιστές στην Αττική. 
7.  Σε μια αποκάλυψη φωτιά προχωρά η εκπομπή του Alpha «Checkpoint» αναφορικά με την αμαρτωλή υπόθεση της Siemens και τον φυγόδικο πρωταγωνιστή του σκανδάλου, Χρήστο Καραβέλα. 
8. Η αυλαία του 19ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης - Εικόνες του 21ου Αιώνα, σηκώνεται την Παρασκευή 3 Μαρτίου στο Ολύμπιον, με το ντοκιμαντέρ «Οι Rolling Stones ολέ ολέ ολέ!: Ταξιδεύοντας στη Λατινική Αμερική». 
9. Βασανισμοί και ηλεκτροσόκ - Η σκληρή πραγματικότητα της βιομηχανίας κρέατος. Τα στοιχεία που αποκαλύπτει έρευνα που φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο Guardian για τα ζώα που εξάγονται ζωντανά από χώρες της ΕΕ.
10Να φορολογήσουμε και τα ρομπότ; 

tvxs.gr | 03 Μαρ. 2017 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.