Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Η απάντηση τής Ν.Δ. στή συνέντευξη τού πρωθυπουργού

Ν.Δ.: Η κυβέρνηση βυθίζει τη χώρα στο τέλμα

EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως «βυθίζει τη χώρα σε τέλμα».
Με αφορμή τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού στην εφημερίδα «Documento», το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε πως «οι Έλληνες γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση»
Το βιώνουν οι άνεργοι που δεν βλέπουν νέες δουλειές, οι νέοι που δεν έχουν προοπτική, συνέχισε στο ίδιο πλαίσιο, και επεσήμανε πως «η μεσαία τάξη που διαλύεται από την υπερφορολόγηση, καθώς και όλοι οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι και ο κόσμος της υγιούς επιχειρηματικότητας».
«Σε όλους αυτούς θα έπρεπε να απολογηθεί  για τα πρόσθετα βάρη που τους προκαλεί συνέχεια, για την ανυπαρξία των αναγκαίων αλλαγών στην οικονομία, στην παιδεία, στην ασφάλεια, στην υγεία» συμπλήρωσε παράλληλα, η Ν.Δ.
Μάλιστα, σημείωσε με νόημα, ότι η συνέντευξη του κ. Τσίπρα δόθηκε στην εφημερίδα και τον δημοσιογράφο σήμα κατατεθέν της εξουσίας του και της διαπλοκής του.
«Ο κ. Τσίπρας δεν είναι ο πρώτος πολιτικός που διακατέχεται από ύβρη. Είναι όμως ο πρώτος που το παθαίνει μέσα σε μόλις δύο χρόνια και έχοντας μόνο αποτυχίες να επιδείξει» κατέληξε. 

Σάββατο, 04 Μαρτίου 2017
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.