Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Παραιτήθηκε ο εκπρόσωπός του Φιγιόν...

«Αποφάσισα να τερματίσω τον ρόλο μου ως εκπροσώπου του Φρανσουά Φιγιόν»
Χάνει δικούς του ανθρώπους ο Φιγιόν
Ο Τιερί Σολέρ, εκπρόσωπος του υποψηφίου της δεξιάς στις γαλλικές προδρικές εκλογές Φρανσουά Φιγιόν, ανακοίνωσε σήμερα μέσω του Twitter πως παραιτείται από τα...
καθήκοντά του, μεγαλώνοντας τον κατάλογο των αποσκιρτήσεων μεταξύ των υποστηρικτών του πρώην πρωθυπουργού.

«Αποφάσισα να τερματίσω τον ρόλο μου ως εκπροσώπου του Φρανσουά Φιγιόν», αναφέρει στο μήνυμά του ο Τιερί Σολέρ, ο οποίος ήταν επίσης ο οργανωτής των προκριματικών εκλογών από τις οποίες ο Φιγιόν είχε αναδειχθεί ως ο προεδρικός υποψήφιος των συντηρητικών....συνέχεια
Από την πλευρά του ο Ζιπέ αφήνει να εννοηθεί ότι θα είναι υποψήφιος της δεξιάς στις προεδρικές εκλογές, αν ο Φιγιόν παραιτηθεί.

Ο Αλέν Ζιπέ «δεν θα το σκάσει εάν εκπληρωθούν οι εξής όροι: πρέπει ο Φρανσουά Φιγιόν να αποσυρθεί ο ίδιος και η οικογένειά του της δεξιάς και του κέντρου, οι Ρεπουμπλικάνοι, να στοιχηθούν πίσω από την υποψηφιότητά του», υπογραμμίζει πηγή του περιβάλλοντός του, καθώς ο Φιγιόν αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να του απαγγελθούν κατηγορίες.

«Ο Αλέν Ζιπέ δεν είναι πραξικοπηματίας, δεν θα ωθήσει ποτέ τον Φιγιόν να φύγει και δεν έχει την πρωτοβουλία οποιασδήποτε συνωμοσίας», δήλωσε η ίδια πηγή. Ο Ζιπέ διέψευδε μέχρι τώρα ότι ήταν έτοιμος να επανέλθει στην κούρσα για τις προεδρικές εκλογές του Απριλίου και του Μαΐου.

Μετά την ανακοίνωση ότι μπορεί να του απαγγελθούν κατηγορίες στην υπόθεση των εικονικών θέσεων εργασίας που φέρεται να κατείχε η σύζυγός του, η Πενελόπι, ο Φρανσουά Φιγιόν έχει να αντιμετωπίσει πολλές αποσκιρτήσεις από την ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας του και εκκλήσεις από το στρατόπεδό του να παραιτηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.